4345 4345 4345 4345

Zeiss Cylindrical Goggles

SONAR Super Bronze Mirror

Varenr:003900-0008-912
1 699,-
-+
1 på lager
BeskrivelseAlternativerDOKUMENTER
Beskrivelse

Skibriller fra ZEISS

Dynamiske, moderne og stilige med utmerket optikk for alle vintersportsbehov.

Med mangeårig ekspertise innen optikk og med ZEISS sin anerkjente kvalitet, er ZEISS skigoggles blitt utviklet spesielt for alpin vintersport. De beskytter øynene dine mot sol, snø, regn og vind – og spesielt mot de aggressive ultrafiolette strålene i høyfjellet.
De beskytter 100 prosent mot UVA- og UVB-stråler opptil 380 nanometer.

Den funksjonelle og stilige ZEISS skibrillekolleksjonen kombinerer design og høy optisk ytelse. Når alt kommer til alt er klart og skarpt syn ytterst viktig når du står på ski eller kjører snowboard. ZEISS skibrilleglass er utprøvd ved vårt Carl Zeiss Sunlens laboratorium i Italia for å sørge for at de gir klart og kompromissløst syn.

En viktig faktor for alle brillebrukere: et klipsinnlegg for skreddersydde brilleglass kan enkelt festes på ZEISS skibriller på forespørsel.

ZEISS Sonar - prestasjonsserien

Fargetoner med høy kontrast for visuelt resultat og påvisning av hindringer under utfordrende lysforhold (overskyet vær eller når det snør, i skumrings-, daggry-forhold).

ZEISS SONAR brilleglassteknologi, perfekt for "flatt lys"

ZEISS SONAR er en innovativ fargetone, spesielt utviklet av Carl Zeiss Vision Sunlens for å forbedre synet under snøforhold, som forsterker farger, lysstyrke og kontrast under alle lysforhold, selv ved høy hastighet. I motsetning til standard blå blokkeringsfiltre, har ZEISS SONAR en spesifikk spektralkurve som opptrer som en blå demper, men den slipper fremdeles inn litt blått lys til øyet – fra 380-420 nm – for å se ujevnheter i snøen slik som kuler og hull.

Alternativer
DOKUMENTER
4345