Om MedicVision AS:

MedicVision AS er et innovativt teknologifirma med hovedfokus på Medisinsk Optikk. Vi er spesialister på forstørrende optikk i hovedsak til medisinsk fagpersonell.
Hos oss finner du et stort utvalg av lupebriller, mikroskoper, arbeidslys, instrumenter og synstester.

Historien:
Firmaet ble opprinnelig etablert i 1999 som ProVista AS, men i starten av 2021 endret vi navn til MedicVision AS for å tydeliggjøre vår visjon og fokusområde og satser nå 100% på Medisinsk Optikk.
 
ProVista AS mottok som ledende leverandør av spesialoptikk og teknologi for svaksynte NHOs innovasjonspris, og ble Gasselle bedrift to år på rad. Som MedicVision har firmaet videreutviklet seg faglig og har bl.a. egen optikk-lab med gode muligheter for tilpasning av spesialløsninger.
 
I perioden 2015 til 2021 var firmaet kjent som SportVision med sport og medisin som profil og kjerneområde. Vi hadde eksklusive avtaler med Olympiatoppen, Norges Idrettsforbund og noen særforbund som betydde en høy anerkjennelse av vår spesialkompetanse på tilpasning av optikk når syn betyr mye for topp prestasjoner. Det er en sterk faglig kobling fra dette til medisinsk optikk på områder som individuell tilpasning, nøyaktighet, presisjon og bruk av optiske filtre.


Leverandører og Kundegrupper:
MedicVision er anerkjent for sin spesialkompetanse på forstørrende optikk og mikroskop teknologi. Dette har ført til at en respektert og etablert produsent som ZEISS har valgt MedicVision som sin eksklusive representant i Norge for Medisinsk Optikk. Som ZEISS Business Partner har vi et stort utvalg av mikroskoper og lupebriller til en rekke forskjellige formål. Vår kundeportefølje består av sykehus, legekontor, tannleger, veterinærer, synssentre, universiteter, teknologibedrifter, forsvar, politi mm.

Vi er i tillegg distributør for en rekke andre kjente produsenter av medisinsk optikk som Keeler, StarMed, Heine og Swarovski. Verdens største produsent av synstester, Good-Lite Company bruker MedicVision som sin representant i Europa. Testene distribueres via utvalgte leverandører i de fleste europeiske land.

Lokaler:
Etter nesten 20 år på Krøgenes i Arendal har vi nå flyttet for oss selv i nye lokaler.
Vårt nye lokale ligger sentralt ved innkjøringen til Arendal Sentrum. Vi er kjempefornøyd med å ha kommet oss nærmere byen, nærmere Sørlandet Sykehus, begge deler kun en liten spasertur unna.
Vi gleder oss til å ta imot besøk og vise frem vårt "nye hus".
Nytt for oss men absolutt ikke nytt, selv om det er totalrenovert og ferdigstilt i februar 2023.Huset er opprinnelig en del av gamle Arendal Fengsel og har mye patina i veggene.
 
Vår nye adresse er:
 
PARKVEIEN 4
4838 ARENDAL

Vi inviterer kunder til kursing, produktopplæring eller bare en hyggelig prat. Med helt ny lyd/kamerateknologi kan vi nå tilby nettbasert fjernundervisning, demonstrasjoner, kursing, produktsupport og service direkte fra våre lokaler i Arendal.


Fokus og kundeløfte:
Vi jobber målrettet med å sikre og opprettholde høy grad av kvalitet og integritet på produkter, service og supporttjenester vi leverer. Vi vet at ergonomi, kvalitet og brukervennlighet er viktig for våre kunder. Vi er derfor med i ZEISS utviklingsprogram for medisinsk optikk og kan forme fremtidens optiske løsninger for medisinsk fagpersonell.

Vårt mål:
  • Vi skal være deres foretrukne leverandør av Medisinsk Optikk. Gjennom punktlighet, nøyaktighet og høy grad av integritet skal vi kontinuerlig tilstrebe kundens fulle tilfredshet.
  • Vi skal lytte til kunden, være tilgjengelig, løsningsorientert og innovative. Ved å jobbe proaktivt sikrer vi at effektivitet og forutsigbarhet opprettholdes.
  • Vi kompromisser ikke på kvalitet – den skal være kontinuerlig høy i alle ledd. Vi skal være ett forsterkende ledd i våre kunders verdikjede.

Miljø:
Vi er stolt av å si at vi er et Miljøfyrtårn! Vi er sertifisert av stiftelsen og jobber hele tiden med å følge våre strenge krav til oss selv og til dem vi samarbeider med. Både når det gjelder bærekraft og arbeidsmiljø.