02.12.2020

PRESSEMELDING


SPORTVISION BLIR MEDICVISION 


Fra 1. januar 2021 bytter SportVision AS navn til MedicVision AS. Det skjer som en følge av at vi nå leverer mest på det området som vi liker å kalle «medisinsk optikk». Med dette mener vi lupebriller til tannleger, leger og veterinærer. Vi fortsetter også med å være europeisk generalagent for hele utvalget av synstester fra Good-Lite (dette er blant annet Lea tester, men mye annet også). På området lupebriller og mikroskop er vi stolte over å være autorisert partner for Carl Zeiss. 


Vi kan i vår optiske lab skreddersy løsninger for de fleste kundene med avanserte kombinasjoner av forstørrende optikk, medisinske filtre og godkjent belysning. Vi vil fortsatt samarbeide med noen utvalgte optikere på dette området.


For å kunne fokusere enda mer på det vi opplever at vi er best på, nemlig spesialoptiske løsninger i det medisinske markedet må vi gjøre noen valg. Den største endringen er at vi nå velger bort noe av det vi har jobbet mye med, nemlig sportsoptikk. Det betyr at vi ikke lenger kommer til å levere produkter fra vår gode leverandør Rudy Project. Det er tungt hjerte vi gjør dette, fordi det har vært gøy og spennende å være leverandør av premium sportsbriller til Idretts-Norge. 


Det er viktig for oss å understreke at navnebyttet ikke betyr noe i eierstruktur eller organisasjon. Markedet endrer seg, og vi endrer strategi, navnebyttet er et symbolsk element i denne strategien, utelukkende for å markere omstillingen til å fokusere helt på medisinsk optikk. For nye kunder ser vi at det ville være forvirrende å beholde det gamle navnet.

 

Dere vil merke overgangen ved at vi gradvis bytter ut navnet på hjemmeside og firmadokumenter. Men husk vi er fortsatt de samme.
 

Med øye for godt syn

02.12.2020

Visste du at V'en i vår logo egentlig er et stilisert øye?
Denne detaljen har fulgt oss helt siden vi etablerte firmaet i 1999.
Syn og produkter for å oppnå best mulig syn har alltid vært en rød tråd i alt vi har gjort. Slik er det fortsatt.
 

0

Da vi startet virskomheten for over 20 år siden var det svaksyntoptikk som var vårt kjerneområde. Dette har dreid via sportsoptikk til medisinsk optikk.
Medisinsk optikk er ikke noe nytt område for oss. Vi leveret optiske løsninger til leger og tannleger allerede fra starten for 20 år siden.
Underveis har vi skaffet oss mye erfaring og bygd opp kunnskap. Denne kunnskapen har ledet virksomheten mot fagområder som etterspør avansert kompetanse. Dette har ført til at store internasjonale merker som Carl Zeiss, Swarovski, Good-Lite og Shamir har valgt oss som sin eksklusive leverandør til det norske markedet.
Vi er stolte av vår historie og veien vi har tatt for å komme hit, vi håper vår kompetanse og entusiasme vil gjøre MedicVision til et opplagt valg når din virksomhet trenger optikk, instrumenter eller tester.
 

Les mer...Vis mindre...